Interessante plekken in België 

Wil je graag een leuke tijd doorbrengen in België, dan is het goed om op de hoogte te zijn van de leuke plekken waar je allemaal terecht kunt. Op die manier kun je van een gezellige tijd genieten. Ben je benieuwd welke plekken dit zijn, dan moet je zeker verder lezen!

La Maison de Haricot-Wéris

Een exclusief restaurant waar je lekker kon dineren en een gezellige avond kon hebben met je dierbaren is La Maison de Haricot-Weris. Helaas is dit restaurant failliet verklaard, maar is er in de nasleep hiervan een geniaal idee ontstaan. Het is helemaal omgetoverd tot een eigenzinnige hotel La Balade des Gnomes. Het omvat 11 verschillende werelden, waardoor je altijd kunt uitkijken naar een gezellige tijd. Zo kun je in een Trojaans paard slapen, of wakker worden in een magisch bos. Het ligt eraan wat je allemaal zelf wil doen. Ben je in de buurt van Durbuy? Dan is deze plek zeker een aanrader. 

Kortrijk

Wie van een stedentrip wil genieten waar het minder druk is kan het stadje Kortrijk aandoen. In het stadje Kortrijk krijg je de gelegenheid om kennis te maken met de rijke geschiedenis wat het stadje herbergt. Zo kun je langs de kleurrijke straten wandelen en genieten van de prachtige huizen die langs de kant staan. Heb je zin in een typisch Belgisch gerecht, dan kun je zeker terecht in één van de vele restaurants. Maak zeker gebruik van de gelegenheid om het in Kortrijk gezellig te maken. 

Gent

Studenten hebben, door de intensieve periode die ze het geheel jaar door hebben, altijd trek in een gezellige plek. In Gent zijn er verschillende plaatsen waar je de factor gezelligheid weer terug zal zien. Het enige wat je moet doen is je gezelligheid en goede humeur mee te nemen. Vooral in de zomer is Gent één van de steden van Europa waar flink wordt gefeest. Het stadsfestival Gentse Feesten, waar tien dagen in de binnenstad gefeest wordt, is een goed voorbeeld van pure gezelligheid. Houd jij van feesten? Dan is Gent voor jou zeker “The Place to be”. 

Verantwoord feesten

Als we het hebben over feesten en gezelligheid is het goed om te benadrukken dat alles er wel op een ordelijke manier aan toe moet gaan. Indien dat niet het geval is, zal de gezelligheid afnemen. Ben je van plan om een leuke stedentrip te doen en het gezellig te maken, dan moet je erop letten dat je alles met mate doet. Heb je te maken met een gokverslaving? Vermijd dan zoveel als mogelijk het casino. Hetzelfde geldt ook voor een drankverslaving en ander vormen van verslaving. Neem de verantwoordelijkheid in eigen handen en kom op voor jezelf.