Bescherm je IPhone tot de max

Heb je een nieuwe telefoon gekocht? Of ben op zoek naar iets wat je telefoon volledig beschermd? Er zijn veel mensen die wel eens een telefoon uit hun hand laten vallen. Gewoon omdat ze wat onhandig zijn. Daar kun je vaak niet zoveel aan veranderen. Echter heb je liever niet dat je telefoon dan helemaal kapot is. Als je vaak een IPhone laat vallen, heb je de kans dat het scherm helemaal kapot is. Dat is natuurlijk zonde van deze duurdere telefoon. Er zijn wel manieren hoe je je IPhone kunt beschermen. Wil jij weten hoe? Lees dan verder en kom erachter.

Scherven brengen geluk

Wanneer je je IPhone wilt beschermen kun je dit doen door middel van een glasplaatje aan de voorkant aan te brengen. Dit glasplaatje zorgt ervoor dat als je iPhone valt je scherm niet kapot gaat, maar het glasplaatje. Hierdoor ontstaan er in je glasplaatje wel scheuren, maar in je telefoonscherm is geen scheurtje te bekennen.

Een glasplaatje is dus een hele fijne oplossing. Bovendien is het zo dat je glasplaatjes heel goedkoop kunt kopen bijvoorbeeld bij de HEMA, Action of Kruidvat in de buurt. Hierdoor heb je dus niet zomaar veel kosten als je scherm kapot is. Daarnaast hoef je ook niet opzoek naar een goedkope reparateur in de buurt. Je kunt het met een glasplaatje gemakkelijk zelf aanbrengen of eraf halen.

Om iedere IPhone een huisje

Naast een glasplaatje heeft de achterkant van je IPhone ook bescherming nodig. Om een IPhone passen enkel en alleen een Apple hoesje. Bovendien is het zo dat bij elk IPhone merk je een ander Apple hoesje nodig hebt. Dit komt doordat bijvoorbeeld een IPhone 4 veel kleiner en dikker is dan een IPhone XS. Wanneer je dus switch van IPhone type, zal je dus ook moeten switchen van Apple hoesje.

Wanneer je bijvoorbeeld een IPhone 12 pro hebt, moet je dus op zoek naar een IPhone 12 pro case nodig. Je hebt verschillende soorten van een IPhone 12 pro case. Een eerste optie van een IPhone 12 pro case is een tough case. Een tough case is een hoesje dat enkel en alleen de achterkant van je IPhone 12 pro zal beschermen.

Een andere optie van een IPhone 12 Pro case is een portemonnee hoesje. Deze versie van een IPhone 12 pro case beschermt je hele telefoon. Bovendien kun je in deze IPhone 12 pro case ook je kaartjes kwijt als je bankpas, ID of je OV-chipkaart.

Een laatste optie van de IPhone 12 pro case is een bumper. Een bumper zorgt ervoor dat als je IPhone op de grond valt, hij niet op de voorkant of achterkant valt, maar op de bumper.